Wie zijn wij?

Mijn naam is Richard en sinds 31 augustus 2019 begonnen met Arnhem speelt, de eerste jaren was ik samen met Vendetta. Daarvoor ben ik een klein bedrijf begonnen namens World Board Games, Arnhem speelt is hier dan ook een onderdeel van. Mijn passie ligt veel bij mensen en mensen samen brengen. Vandaar dat wij ook veel spellen avonden organiseren en andere activiteiten. Ook wilde ik anders zijn dan mijn collega’s en zo begon ik tweedehands spellen te verkopen en in te kopen.Ook geloof ik in kansen voor iedereen, dat is de reden dat er meerdere werkplekken zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier werken wij veelal samen met het coaching bedrijf Vloww uit Arnhem. Wil je meer weten je bent van harte welkom voor een kop koffie en een gezellig gesprek.

Richard the Merchant