Covid19 & Lockdown

De Corona heeft ons nu al bijna 1 jaar in de greep, en dat heeft ons allemaal veel aan het denken gezet. Nu zitten wij in een lockdown wat voor ons betekend dat wij u niet meer met open armen kunnen ontvangen, dit vinden wij helemaal niets.

Nu willen wij zoveel mogelijk er voor zorgen dat wij verschillende zaken toch regelen. Daarom kunt u ons Appen, Mailen en of bellen voor advies hiervoor hebben wij wel onze werktijden aangepast. Op Dinsdag, Woensdag, Donderdag en vrijdag zijn wij bereikbaar via deze kanalen. en ja echt je kunt naar een 026 nummer appen. Wij vragen dan uw e-mail en NAW gegevens zodat wij een factuur kunnen sturen met betaal link. Wij bezorgen op Donderdag de rest van de dagen kun je je bestelling afhalen bij de voordeur “niet naar binnen komen aub”

Dit alles heeft er ook voor gezorgd dat wij keuzes moeten maken zoals de keuze om voorlopig niet bij leveranciers te bestellen er is voor ons te veel onduidelijk wanneer wij open kunnen. maar vrees niet zodra wij open kunnen zorgen wij er ook voor dat alles weer in de schappen ligt zolang op voorraad bij de leverancier. Een wat leukere keuze wij hebben in de winkel het laatste stukje veranderd zodat wij meer schap ruimte voor de 2 spelers en de haba hebben.

Wij hopen weer snel open te mogen en u in onze winkel te mogen verwelkomen..

Groetjes Richard

14 thoughts on “Covid19 & Lockdown”

  1. Hey hallo,

   Het beste om te kijken welke puzzels wij hebben is een app te sturen zodat wij wat foto’s kunnen appen.
   Bezorgen in Duiven is wel mogelijk dat zou op donderdag gebeuren dan..

   Groetjes Richard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *