Schilder wedstijden

Wij organiseren regelmatig schilder wedstijden voor de miniatuur spelers. Tegenwoordig mogen de deelnemers kiezen van welke lijn ze een miniatuur kiezen dus iedereen kan mee doen en hoeft daarom ook niet veel te kosten.

Naast Games Workshop verkopen wij ook Reaper en Zitterdus miniaturen men moet er wel aan denken dat het gaat niet meer simpel over de mini we willen graag een verhaal zien. Als voorbeeld hebben wij in 2020 een feestdagen schilder wedstrijd gehouden het resultaat kun je zien in ons foto album. De lat gaat daarom ook om hoog. Om te voorkomen dat de lat niet te hoog ligt hebben wij twee categorieën namelijk starters en gevorderde,

In 2021 gaan wij starten met workshops waarin wij gevorderde schilders gaan zoeken die beginners laten zien hoe je betere effecten kan toevoegen. Ook laten we dan zien hoe je betere diorama’s kunt maken zodat schilders kunnen groeien. Als we voldoende mensen kunnen wij een derde categorie toevoegen namelijk de ervaren. Schilders worden door de jury geplaatst in de juiste groep ook leeftijd en kunnen zal hier in rol in spelen.

Groeten Richard

One thought on “Schilder wedstijden”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *