De nieuwe indeling is duidelijk..

Zo het heeft ons even een paar maanden gekost maar zo langzamerhand hebben wij een duidelijke nieuwe indeling voor de winkel.. Wij gaan verder als spellen speciaal zaak waarin wij spellen, puzzels en toebehoren aanbieden voor jong en oud. Hierbij is de keuze dus ook gemaakt om speelgoed en kleine friemels uithet assortiment te halen.

de winkel is soort van verdeeld in 7 groepen.

Groep 1 is voor alle kinderen van 0 tot 6 jaar, hier hebben wij wat kleine speelgoed en of knutsel dingen. Wij willen alleen maar kwaliteit aan deze produckten zodat u er zeker van kunt zijn dat uw kind veilig is.

Groep 2 is voor de hele familie waarin spellen staan welke makkelijk zijn denk aan mens erger je niet, Catan, Carcassonne en Rummikub maar welke toeloopt naar wat ingewikkelde spellen welke ook langer duren.

Groep 3 dat is onze 1 tot meer spelers groep. Hier zitten de spellen in voor 2 spelers maar ook Coöperatief voor het hele gezien . Deze groep loopt gelijk door in Groep 4 namelijk de denkspellen veel voor 2 spelers denk aan Smart games, Gigamic en dammen, schaken en backgammon. Om deze groep af te sluiten hebben puzzels de standaard leg puzzel maar ook de metalen en of houten denk puzzeltjes .

Groep 5 is voor de speler die meer wil als een bordspel, Gamesworkshop deze miniatuur spellen speel je veelal 1 tegen 1 legers van echt uitziend tot fantasie. Hierin vallen ook Verfjes en bouwspullen om terrein mee te kunnen maken. deze groep loopt weer samen met RPG (role playing games) denk aan D&D hiervoor hebben wij dan ook een ruim assortiment aan reaper miniaturen op voorraad.

Groep 6 het veelal gespeelde LCG (living card game) Pokémon en Magic the Gathering hierbij horen ook sleeves, deckboxen en andere opberg mogelijkheden. Naast nieuwe producten hiervan verkopen en kopen wij ook tweedehands producten in.

En tenslotte Groep 7 onze tweedehands afdeling waarin wij een ruim aanbod hebben van tweedehands spellen en puzzels. voor het de winkel in gaat wordt alles gecontroleerd en krijgt een nieuw plastic zodat het er weer netje uitziet. Wij handteren de stoplicht kleuren om de staat aan te geven van groen wat perfect is tot rood wat wel compleet is maar niet zo mooi meer is. Dan tenslotte hebben wij denk wel als enige winkel in Nederland een onderdelen kast welke vol zit alle soorten onderdelen van catan tot scrabbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *