Tweedehands Puzzels

Tweedehands puzzels

Tweedehands puzzels 20-12-2019

Tweedehands puzzels
Tweedehands puzzels

Zoals u van ons al gewend bent kopen en verkopen wij tweedehands spellen, maar de vraag blijf komen voor puzzels dus hier zijn ze dan.
Wij is de bedoeling? U kunt u puzzel verkopen of ruilen bij ons dit zal in de loop van de tijd vorm krijgen. Aangezien wij de puzzels niet kunnen controleren krijgt u 100% garantie wij vragen alleen een foto zodat wij de puzzel daarna kunnen vernietigen. Bij inkoop of ruil zal er een nummer aan de puzzel gekoppeld worden zodat wij kunnen zien wie er complete puzzels heeft en wie niet. het kan natuurlijk altijd dat er een stukje mist maar ons doel is om een zo compleet mogelijk assortiment neer te zetten voor u. Daarnaast is de ene puzzel meer gewild dat de andere dat merkt u dan tijdens het ruilen of verkoop van uw puzzel. 
Hopelijk kunnen wij de stroom van puzzels aan om u meer puzzel plezier te geven.
Groetjes Richard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *