Spiel 24-10-2019

Spiel 2019

Spiel 2019
Spiel 2019

Naast de winkel heb ik ook een klein distributie bedrijf World Board Games. Elk jaar staan wij met dit bedrijf op beurzen ook dit jaar stonden we op Spiel in Essen. Wij hebben daar vele kleine spelontwerpers waar we de spellen ook van in de winkel hebben natuurlijk. 2019 was mijn tweede jaar met een stand wat ik zelf wel erg spannend vond samen met vrienden hebben we de stand gebouwd op dinsdag. Zelf was ik best trots op het resultaat.
Wij hadden de release van Growl een weerwolven spel welke je met kleinere groepen kunt spelen, en Fresh water fly een spel waarbij je gaat vlieg vissen maar ook wat oudere spellen zoals Rifugio en lifeboat. Stiekem was mijn hoogte punt mijn interview met boardgamegeek dat is de spellen almanak van de wereld je kunt daar alles vinden op basis van spellen en spelen. Ook zijn er veel nieuwe vrienden gemaakt en nieuwe spellen getest, Wij hebben met de hele groep 20 vrijwilligers spiel afgesloten in een top restaurant veel te gezellig met veel wijn :-).
Groetjes Richard  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *