Magic The Gathering Online

Magic the Gathering

Magic The Gathering

Magic the Gathering
Magic the Gathering

Wat als je je favorieten spel niet meer kunt spelen? Deze vraag zal bij veel mensen in hun hoofd zitten. Nu is MTG (magic the Gathering) geschikt om met je vrienden te spelen vanuit huis. Wat heb je nodig kan gewoon via whatsapp, je belt elkaar zet je telefoon in of tegen je deckbox op zoon manier dat je playmat (je veld) goed te zien is. Magic is een spel voor twee spelers dat is dan het standaard formaat, maar zelfs via de app kun je met vier mensen tegelijk beeldbellen als je commander zou willen spelen.Ook kun je spelen online met andere via Magic Arena (vind onderaan de link).  Arena is ook erg fijn voor nieuwe spelers om het spel te leren. je hebt dan ook geen eigen kaarten nodig. 
Zodra Corona onder controle is en wij als winkel weer activiteiten mogen organiseren kun je als bij ons wat echte kaarten halen en evt vragen stellen heb je de antwoorden niet online kunnen vinden. In de winkel hebben wij geregeld mensen zitten om het spel te spelen ook “in normale tijden” is er een keer per kwartaal een pre-release welke super cool is om aan mee te doen. 
Voor onze vaste spelers mocht je al iets willen uit de nieuwe set “Ikoria” zou willen bestellen mail dan naar de winkel vragen@arnhemspeelt.nlMocht je toch meer willen weten over het spel kun je het zelfde e-mail adres gebruiken.

Groetjes Richard
Wizard of the Coast de uitgever van Magic Link naar Magic Arena Download..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *