Heropening 1-8-2019

Nieuwe locatie

Vandaag was het dan zover!

Nieuwe locatie
Nieuwe locatie

Naast het mooie weer en de gezellige mensen was ik toch wel blij dat ik aan het einde van de dag in mijn mandje lag. De dag begon stres vrij maar ik had nooit gedacht dat het zo druk kun worden in de winkel. veel positieve geluiden gehoord over het nieuwe logo en alles er bij stond. naast familie en vrienden ook veel vaste klanten gezien er werden volop demo’s gegeven van spellen. Er stonden mensen in de rij voor Thomas die one shots deed om te laten zien hoe D&D werkte. Ook was Dennis Merkx er om zijn spellen aan de mensen te laten zien. we hadden een lekkere rijsttafel om alle mensen die geholpen hebben dit mogelijk te maken te bedanken, en nogmaals mensen bedankt. Na het eten waren de dames van the double clicks uit Amerika gekomen om super coole en toepasselijke liedjes te brengen. Daarna afgesloten met een drankje, spelletje en wat sensatie “je had er bij moeten wezen”.
Nogmaals bedankt lieve mensen.
Groetjes Richard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *