Halloween 31-10-2019

Halloween 2019

Halloween in de winkel

Halloween 2019
Halloween 2019

Dit jaar hebben we verschillende dingen tijdens Halloween gedaan in de winkel. Met dank aan wat klanten geweldige pompoenen gesneden en de winkel versierd. Daarnaast hebben we een quiz night in stijl gedaan wat super leuk was. en tijdens de Adventure League hebben de dm’s een special verhaal gedaan, gebaseerd op dread house. De deelnemers gingen op onderzoek in een spookhuis waar op sommige momenten zij door de vloer zakte en naar een andere tafel gebracht werden aangezien wij op meerdere verdiepingen bezig waren. 
Dit was de eerste keer zeker niet de laatste waar wij een feestdag in vol thema hebben gedaan bij #arnhemspeelt. Wederom mij dank aan alle vrijwilligers die toch elke keer weer klaar staan voor mij en mijn winkel. 
Groetjes Richard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *