De verhuizing

Verhuizing 2020

Arnhem Speelt wordt Het Spelkwartier

Het is dat eindelijk zover, wij hebben de Dobbelsteen overgenomen. 
Op 1 juli 2020 gaan wij open in het pand van de dobbelsteen aan de steenstraat nummer 4 in Arnhem. Na jaren weg geweest te zijn komt dan ook het spelkwartier terug een naam die binnen Arnhem wel bekend staat. We gaan niet echt veel veranderen klein beetje de inrichting maar vooral het assortiment. wij stoppen met speelgoed en gaan ons richten op spellen in het breedste zin van het woord. Ook zullen wij het tweedehands spellen blijven inkopen en verkopen. 
De komende maand zullen we druk bezig zijn met wat we gaan doen..
Kom als je vragen hebt gerust een kopje koffie drinken..
Groetjes Richard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *