Corona Update 16-03-2020

Corona 2019

Corona Update 

Corona 2019
Corona 2019

Dit had niemand verwacht, een ziekte die de hele wereld raakt. De eerste dagen dachten we alle nog ga ik geen last van krijgen maar nu is het dan toch zover. Evenementen zijn afgelast, we moeten 1.5 meter afstand houden van elkaar en veel winkels en horeca zitten dicht. Ook wij merken er veel van aangezien veel spellen uit China komen het rustiger is op de weg (dat is goed mensen zoek het niet op). Maar ook al onze spellen avonden zijn afgelast. Voorlopig zullen wij moeten gaan wennen aan het nieuwe standaard 1.5 meter. Ook bij ons in de winkel er kunnen maar 4 klanten per keer naar binnen. 
In Arnhem en Westervoort bezorgen wij gratis nu (op weg naar huis op de fiets) dus mocht u wat zien of willen mail dan even je adres en titel van het spel, vragen@arnhemspeelt.nl. Wij bezorgen het dan bij u thuis met de factuur zodat u het kunt overmaken.Laten we samen corona verslaan #samensterk
Groet Richard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *